ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ

Ενημέρωση Δημότη Εξυπηρέτηση Δημότη Θέματα Δημότη Κοινωνική πολιτική Βήμα Δημότη
28.07.2021
 

Συνάντηση με τον συντονιστή Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κρήτης , υποστράτηγο εν αποστρατεία, της Ελληνικής Αστυνομίας, κ.Μανώλης Παραβολιδάκης, με τον Δήμαρχο Αρχανών Αστερουσίων κ.Κοκοσάλη Εμμανουήλ.

 Το δημοτικό κατάστημα του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων επισκέφτηκε ο συντονιστής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κρήτης , υποστράτηγος εν αποστρατεία, της Ελληνικής Αστυνομίας, Μανώλης Παραβολιδάκης.
Στην συνάντηση με τον δήμαρχο Αρχανών Αστερουσίων Εμμανουήλ Κοκοσάλη , μετείχε και ο αντιδήμαρχος για θέματα πολιτικής προστασίας κ. Εμμανουήλ Σαμαριτάκης καθώς και ο προϊστάμενος της διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου κ. Εμμανουήλ Σημαντηράκης .
Εν όψει της συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Κρήτης που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, στο Αρκαλοχώρι, ο συντονιστής πολιτικής προστασίας Κρήτης ενημέρωσε τον δήμαρχο και τα αρμόδια στελέχη του Δήμου , για τις ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβεί ο Δήμος σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μετά από σεισμό.