ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ

Ενημέρωση Δημότη Εξυπηρέτηση Δημότη Θέματα Δημότη Κοινωνική πολιτική Βήμα Δημότη
13.03.2019
 

Πρόσκληση για συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Σας προσκαλώ σε τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων της Οικονομικής Επιτροπής στα Πεζά (Δημαρχείο) την 13η του μήνα Μαρτίου του έτους 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:30 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων πάνω στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.

Ορισμός δικηγόρου για την παροχή νομικής γνωμοδότησης επί του χειρισμού της 485/2015 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου.

2.

Εξέταση έγκρισης πρακτικού ΙΙ συνοπτικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου του έργου : «κατασκευή τοιχείου και πλακόστρωση περιβάλλοντος χώρου Αγίου Γεωργίου στην τκ Χαράκι».

3.

Εξέταση έγκρισης πρακτικού Ι ανοικτού ηλεκτρονικού  διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου του έργου : «συνεδριακός χώρος κέντρου σεμιναρίου και εκπαίδευσης στο πλαίσιο τουρισμός και υγεία και περιβάλλων χώρος».

4.

Ορισμός δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου κατά τη συζήτηση της ΑΓ62/2019 αγωγής της Παρασκευά Χαρίκλειας κατά του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων και ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Ηρακλείου.

5.

Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης και όρων διαγωνιστικής διαδικασίας για την εκτέλεση εργασιών με τίτλο: «επισκευές αντλιοστασίων»

6.

Καθορισμός όρων δημόσιου ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, μέσω Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. για την ανάθεση του έργου: «βελτίωση αγροτικού δικτύου περιοχής «Μπότζη” Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων».

7.

Καθορισμός όρων δημόσιου ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, μέσω Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. για την ανάθεση του έργου: «κατασκευή ε.ε.λ. και εξωτερικών δικτύων οικισμών Αστριτσίου και Αστρακών δ.ε. Ν.Καζαντζάκης»

8.

Καθορισμός όρων δημόσιου ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, μέσω Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. για την ανάθεση της «προμήθειας τροφίμων για τη λειτουργία του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων

9.

Καθορισμός όρων δημόσιου ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, μέσω Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. για την ανάθεση της «προμήθειας και μεταφοράς σκυροδέματος αγροτικής οδοποιίας δ.ε. Αρχανών του Δήμου Αρχανών –Αστερουσίων»

10.

Καθορισμός ημερομηνίας  αποσφράγισης οικονομικών προσφορών του δημόσιου ανοικτού ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την: «προμήθεια προμήθεια εξοπλισμού γραφείων κοινοχρήστων χώρων της δημοτικής βιβλιοθήκης στις Αρχάνες του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων».

11.

Ορισμός δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου κατά τη συζήτηση της ΑΓ 656/2018 αγωγής ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Κρήτης της Παρής Κατσαπρακάκη κατά του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

12.

Επικαιροποίηση της 394/2018 απόφασης Ο.Ε.

Ο Πρόεδρος

Ανδρουλάκης Ζεβεδαίος


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΔΩ