ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ

Ενημέρωση Δημότη Εξυπηρέτηση Δημότη Θέματα Δημότη Κοινωνική πολιτική Βήμα Δημότη
24.02.2023
 

Εκδρομή αγάπης για άτομα της τρίτης ηλικίας

Ο Δήμος Αρχανών-Αστερουσίων ευχαριστεί θερμά το Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης για τη διοργάνωση «εκδρομής αγάπης» για άτομα τρίτης ηλικίας, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023.
Το πρόγραμμα της εκδρομής περιελάμβανε επίσκεψη στο Μοναστήρι της Παναγίας Γκουβερνιώτισσας στις Ποταμιές και γεύμα (μετά μουσικής και διασκέδασης) στο Κέντρο Palladium στην Ανώπολη.
Το Δήμο μας εκπροσώπησαν στελέχη των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου και η αντιδήμαρχος κ. Χαρά Γενειατάκη, η οποία μετέφερε χαιρετισμό του Δημάρχου κ. Μανόλη Κοκοσάλη.
Είναι δεδομένο ότι στις δύσκολες εποχές που ζούμε η ανιδιοτελής προσφορά σε ηλικιωμένους, σεισμόπληκτους και γενικότερα μέλη ευπαθών κοινωνικά ομάδων, πρέπει να αναγνωρίζεται και να επιβραβεύεται ηθικά. Το χαμόγελο στα χείλη των δημοτών μας που συμμετείχαν, η ευγένεια και η προθυμία όλων όσων μόχθησαν για να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη δράση, αλλά και η κατά γενική ομολογία άψογη διοργάνωση της, μας οδηγούν στο να απευθύνουμε τις εγκάρδιες-και όχι απλά τυπικές-ευχαριστίες μας στο Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο του ΔΣ κ. Μιχάλη Βλατάκη, για την πρωτοβουλία τους αλλά και το Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης για τη συνδρομή τους. Για άλλη μια φορά απέδειξαν ότι η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη δεν απουσιάζουν από την κοινωνία μας, και μάλιστα η προσφορά τους μπορεί να γίνεται ανυστερόβουλα και με ειλικρίνεια.