ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

Γνωρίστε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου μας, Βρείτε πληροφορίες σε αυτό που σας ενδιαφέρει και εξυπηρετηθείτε ΑΜΕΣΑ
24.02.2021
 

Στις Αρχάνες του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων πραγματοποιήθηκαν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ τα παραγραμματισμένα "RABID TESTS".


Σήμερα 20-2-2021 στις Επ. Αρχάνες του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων πραγματοποιήθηκαν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ τα παραγραμματισμένα "RABID TESTS".
Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 620 tests από τα οποία δυο (2) βρέθηκαν θετικά στον covid -19.
Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ και το Δήμαρχο Αρχανών Αστερουσίων κ. Μανόλη ΚΟΚΟΣΑΛΗ για την καθοριστική συμβολή τους στην έλευση του ΕΟΔΥ.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους εθελοντές της ομάδας "Φίλιος Ζεύς " :
Χαιρέτη Έρη, Τζωρτζακάκη Δημήτρη, Αλεξάκη Σοφία, Καλαϊτζάκη Μαρία, Ταβλαδωράκη Αμαλία
Ταβλαδωράκη Χαρά, Μαυράκη Ευαγγελία
Αγγελή Αθηνά ,
τη Γιαννιδάκη Χαρά , τη Μπιμπάκη Αννα από τον Εμπορικό Σύλλογο Αρχανών , τον Καλαθάκη Σταύρο από το Μορφωτικό Σύλλογο , τον Ψαράκη Μανώλη από το σύλλογο Χαραυγή τον Καλπαδάκη Σταύρο από τον Σύλλογο φίλων τέχνης , την Πρινιωτάκη Ρένα από τον Σύλλογο Αναγέννηση και τον Ρινακάκη Κώστα , τον Αντιδήμαρχο κ. Μιχάλη Δακανάλη και τους υπάλληλους του δήμου Κουκουράκη Μαρίνα,
Κρασανάκη Γιώργο και Καλογιαννάκη Γιώργο που εθελοντικά συνέδραμαν στην υλοποίηση του σχεδιασμού της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, προκειμένου το όλο εγχείρημα να πραγματοποιηθεί με απόλυτη επιτυχία προς όφελος των δημοτών μας .
Επίσης ευχαριστούμε το Ιατρικό και λοιπό προσωπικό του ΕΟΔΥ για τον επαγγελματισμό και την ταχεία εκπλήρωση της αποστολής τους . Το Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου και το αντίστοιχο Τμήμα Τροχαίας για άψογη λήψη μέτρων αρμοδιότητάς τους.
Τέλος να ευχαριστήσουμε την Πρόεδρο της ΚΕΔΑΑ κ. Γιαννιδάκη Χρυσούλα για την αμέριστη υποστήριξη της και την διάθεση του προσωπικού από το πρόγραμμα" ΒΟΗΘΕΙΑ στο ΣΠΙΤΙ".
Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στην πανδημία, τηρώντας τα μέτρα αυτοπροστασίας, φοράμε μάσκα, τηρούμε αποστάσεις και φροντίζουμε την τακτική υγιεινή των χεριών μας.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΩΝ ΤΕΣΤ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ.
Αντιδήμαρχος Πολιτικής προστασίας και πρωτογενή Τομέα