ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

Γνωρίστε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου μας, Βρείτε πληροφορίες σε αυτό που σας ενδιαφέρει και εξυπηρετηθείτε ΑΜΕΣΑ
18.02.2022
 

Rabit Test σε μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της δημοτικής ενότητας Αρχανών.

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Γίνεται γνωστό ότι μετά από αίτημά μας και σε συνεργασία με την 7 Υ.Π.Ε και την Δ/ντρια του Κ.Υ Αρκαλοχωρίου κ. ΜΠΑΘΙΑΝΑΚΗ Μαρία την Δευτέρα
21-2-22 θα πραγματοποιηθούν RAPID TEST σε μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της δημοτικής ενότητας Αρχανών. Τα τεστ θα πραγματοποιηθούν στην Παλαιά Ηλεκτρική Αρχανών από την 08.00 ωρα . Πρώτα θα προσέλθουν οι μαθητές των δημοτικών σχολείων και έπειτα του γυμνασίου και του Λυκείου, σύμφωνα πάντα με τα ειδικά πρωτόκολλά που ισχύουν για τα σχολεία. Για τον τρόπο, την διαδικασία, και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έχει γίνει σχετική επικοινωνία με τους Δ/ντες των σχολικών μονάδων.
Στόχος μας είναι η δράση αυτή να πραγματοποιείται σε πάγια εβδομαδιαία βάση ,τουλάχιστον δυο φορές την βδομάδα, για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα του COVID-19 στην μαθητική κοινότητα , με ότι αυτό συνεπάγεται για την διασπορά του ιού .
Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει και εντείνει τις προσπάθειες της προς τις αρμόδιες υπηρεσίες της κεντρικής διοίκησης, για μαζικά δωρεάν τεστ για όλους τους δημότες μας όπως άλλωστε πράττει από την αρχή της εκδήλωσης της πανδημίας.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.